Kuchynský nôž YATO s dĺžkou čepele 255 mm.
Je vyrobený z najkvalitnejšej kovanej nemeckej ocele X50CrMoV15 s tvrdosťou HRC 55-58, čo zaručuje, že čepele sú:
Vďaka tomu sú nože YATO ideálne pre profesionálnu prácu v gastronómii.
Viacstupňový výrobný proces, ktorý sa vykonáva v súlade s najvyššími požiadavkami na kvalitu, zabezpečuje, že každá z etáp, ako je kovanie, kalenie, brúsenie alebo ostrenie, sa vykonáva veľmi opatrne a presne. Výsledkom je nôž na varenie YATO.
Dôležitým prvkom noža YATO je rukoväť. Je vyrobený z protišmykového materiálu a má špeciálne profilovaný, ergonomický tvar, ktorý zaisťuje čo najväčší komfort práce. Hladký povrch bez nitovaných spojov zabraňuje hromadeniu rezíduí, čo je v súlade s požiadavkami haCCP.
Dôležitou otázkou je aj otázka bezpečnosti počas používania. Preto má nôž YATO špeciálnu základňu pri pripájaní čepele k rukoväti. Zabraňuje pošmyknutiu ruky na čepeli, čím eliminuje riziko vážneho zranenia.
Celková dĺžka noža je 395 mm a čepele sú 255 mm.
Nôž je zabalený samostatne v blistri, esteticky prezentovaný na poličke obchodu.